• Hello guest! Are you an Apistogramma enthusiast? If so we invite you to join our community and see what it has to offer. Our site is specifically designed for you and it's a great place for Apisto enthusiasts to meet online. Once you join you'll be able to post messages, upload pictures of your fish and tanks and have a great time with other Apisto enthusiasts. Sign up today!

Problem with posting/reply confirmation when posting

MickeM

Active Member
5 Year Member
Hi Administrators + all !

Earlier I have always gotten an answer/confirmation saying " Your answer has now been posted" when answering a post.
Have this "function" now been removed from the posting-system ?
Due to this I seem to have posted the same post/reply 3 times tonight/today..
Admin - Feel free too delete 2 of those.., I could not..!!

I think I saw duplicated answers in another thread from Mike W too... so maybe there are more members than myself having this problem???

Or maybe it is only a problem occuring when having bad data/server-connection??

/ Micke M.
 

Ekona

Active Member
5 Year Member
Hi Administrators + all !

Earlier I have always gotten an answer/confirmation saying " Your answer has now been posted" when answering a post.
Have this "function" now been removed from the posting-system ?
Due to this I seem to have posted the same post/reply 3 times tonight/today..
Admin - Feel free too delete 2 of those.., I could not..!!

I think I saw duplicated answers in another thread from Mike W too... so maybe there are more members than myself having this problem???

Or maybe it is only a problem occuring when having bad data/server-connection??

/ Micke M.
This issue still exists - both in posting and answering PM's. Any luck in getting a fix or work around?
Thanks.
 

Ade205

Active Member
Untill this is fixed just hit post reply and refresh the page and your singular reply will be posted.

Ade.
 
Top